Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat aquesta nit en un incendi que es va declarar en un habitatge a les Cases d’Alcanar, a la partida el Camaril.

L’avís es va donar quan passaven sis minuts de les vuit del vespre. El foc va afectar una habitació de la planta baixa, amb afectació del vint per cent de l’habitatge. La resta va resultat afectat pel fum.

En l’incendi a part de les dotacions de Bombers, es van activar patrulles dels Mossos d’Esquadra, del Servei d’Emergències Mèdiques i de la Policia Local.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.