Trens Dignes valora negativament l’anunci de la nova oferta de serveis de Renfe. Celebren que la Generalitat s’haja posat les piles, però remarquen que la situació no és la que es plantejaven i que emprendran accions per pressionar els responsables.

La nova oferta ferroviària a les Terres de l’Ebre perd l’Euromed i es compensa amb només un tren d’alta velocitat entre Tortosa i l’Aldea. Quant als regionals i rodalies no se’n modifiquen les freqüències. Una oferta que no satisfà la plataforma Trens Dignes perquè quasi no hi ha millores.

Després de la convocatòria de la Taula de Mobilitat, la plataforma s’ha reunit amb el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín. Agraeixen que la Generalitat “es pose les piles”, però remarquen que la situació no és ni molt menys la que es plantejaven.

Des de la plataforma de Trens Dignes han advertit que la propera setmana explicaran quines accions emprendran, remarcant, això sí, que contemplen totes les possibilitats, ja que “el transport públic al territori no està en condicions i això va més enllà dels trens”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.