A Amposta, prop d’una desena de valents s’han llençat al riu Ebre en motiu de la cursa ‘Neda el Nadal’. L’activitat proposa recórrer uns 200 metres nedant i els beneficis recaptats es destinen íntegrament a la campanya ‘Cap nen sense joguina’ de la Creu Roja.

La solidaritat impregna aquests dies de Nadal. I aquest és un dels ingredients que barrejat amb l’esport proposa la quarta cursa ‘Neda el Nadal’ d’Amposta. El descens del termòmetre va fer que molts assistents es quedessin a terra i passessin a ser observadors, disminuint, així, el nombre de participants dels altres anys. Però tot i el fred, prop d’una desena de valents es van llençar a l’Ebre i van recórrer els 200 metres que hi ha des de l’Embarcador de Ports de la Generalitat fins al l’embarcador del Club Nàutic.

La cursa no és competitiva i té l’objectiu de recaptar diners a través de les inscripcions al preu de 5 euros. Nombrosos dels assistents que no van poder amb el fred, van aportar el seu gra d’arena perquè en aquestes dates tan assenyalades ‘cap nen es quedi sense joguina’, la campanya de la Creu Roja on es destinaran íntegrament els diners recaptats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.