La marca, TE24. Els colors, suaus, amb el verd i el blau de referència. Quatre conceptes clau: ‘Informació’, ‘Esports’, ‘Terres de l’Ebre’ i ’24 hores al dia’. I per acabar, una frase: “TE24. El nou canal informatiu i esportiu de les Terres de l’Ebre”. Aquests són els continguts de la breu autopromoció que es podrà veure en les pròximes setmanes al nou canal TDT (Televisió Digital Terrestre) que inicia emissions en període de proves. Un nou senyal que arranca amb l’arribada de l’any nou, concretament prop de les dues de la matinada de l’1 de gener de 2020. Després de la desconnexió d’El Punt Avui Tv, els tècnics de Cellnex, que estaran de guàrdia aquella mitjanit, faran els treballs corresponents perquè el senyal del nou canal informatiu TE24 es puga rebre a partir de les dues de la matinada.

Per sintonitzar TE24 només caldrà actualitzar l’oferta de TDT i està integrat en el radi de cobertura de la xarxa de reemissors que reben el senyal des de l’emissor de capçalera, ubicat al cim de Coll-redó-Tortosa. És a dir, ser a qualsevol dels municipis de les Terres de l’Ebre, amb l’excepció de Godall, Paüls, Alfara de Carles i Miravet. O senzillament, cas de què ja es tingués sintonitzat El Punt Avui TV, comprovar que ha canviat l’oferta i ara ja apareix el TE24.

L’empresa titular del nou canal passa a ser L’Ebre Televisió SL, la mateixa que va guanyar el concurs-licitació de les TDT a Catalunya resolt l’any 2006. I sòcia d’una altra empresa, Ebre Digital SL (2013), la que gestiona Canal Terres de l’Ebre. Dos empreses que ara tenen el repte de compatibilitzar dos canals de televisió locals que es complementen, oferint d’una banda continguts generalistes, i de l’altra continguts temàtics més especialitzats, com s’anirà veient les pròximes setmanes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.