El magazín ‘Ben Trobats‘ ha preparat una festassa per Cap d’Any. La seva directora, i periodista de Canal Terres de l’Ebre, Clara Tena i el seu sotsdirector David de Dios ens obriran les portes de casa seva per passar-hi la revetlla i donar la benvinguda al 2020 el dimarts 31 de desembre a partir de les 22h.

L’encarregat de preparar el sopar de la revetlla serà l’activista gastronòmic Jordi Ávila i de la beguda se n’encarregarà el cocteler Gerard Ruiz. Per la festa hi passaran, entre d’altres, Santi Carulla, líder de ‘Los Mustang’, Ramon Portet, tastador d’arrossos i creador de la guia ‘Ramonin’ i el periodista Sebastià d’Arbó, que farà previsió de l’any nou. Els assessors d’imatge Pep Gallifa i Montse Guals ens explicaran les tendències que ens esperen el 2020.

Els col·laboradors habituals del programa tampoc fallaran, com els periodistes Marc Andreu (Canal Reus TV) i Sergi Lladó (Canal Taronja Central) i l’àvia influencer Teresa Ustrell.

La música de la nit la posaran la cantant Rebeca Brown, el grup The Black Barbies i l’imitador d’Elvis Presley, Al Sánchez. Són només algunes de les moltes sorpreses que deixarà aquest programa especial de ‘Ben Trobats’.

Campanades a Palafrugell

Quan faltin només deu minuts per a la mitjanit, els periodistes de TV Costa Brava Laia Campos i Gerard Rius tornaran a ser els encarregats de donar la benvinguda a l’any nou. Les campanades de l’església de Palafrugell marcaran el pas cap a 2020.

Molta música per iniciar l’any nou

La nit no s’acabarà amb les campanades. El relleu l’agafarà l’orquestra ‘Non-stop band’ que quan passin pocs minuts de les dotze oferirà un concert des del Casino del Centre de l’Hospitalet de Llobregat.

On i quan el podreu seguir

El programa especial de Cap d’Any el podreu seguir aquest dimarts 31 de desembre a les 22 h per Canal Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.