Els serveis d’emergències que treballen per localitzar l’home que s’ha llençat aquest dissabte a la tarda al riu Ebre des del Pont del Mil·lenari de Tortosa han suspès l’operatiu de recerca en fer-se de nit. Demà a primera hora del matí es reprendrà la recerca, que se centrarà en el tram final del riu fins la desembocadura.

Aquesta tarda, fins a fer-se fosc, efectius dels Bombers de la Generalitat i de la Creu Roja de Deltebre, a bord de llanxes han inspeccionat l’Ebre en el tram comprès entre el pont del Mil·lenari i Amposta.

Al voltant de dos quarts de sis de la tarda d’aquest dissabte diversos testimonis han trucat al 112 per alertar que havien vist com un home s’havia llençat al riu Ebre des del Pont del Mil·lenari de Tortosa.

El fort corrent d’aigua que té aquests dies l’Ebre a causa de l’important augment del cabal (945 metres cúbics per segon, aquest dissabte) pot dificultar la localització d’aquesta persona.