El PSC ha denunciat la retallada que ha fet el govern de la Generalitat del centre de control de transmissions del Cos d’Agents Rurals de les Terres de l’Ebre. “Hem passat dels quatre professionals inicials a dos, dificultant així la recepció i execució d’incidències, afectant el suports prestats tant als Ajuntaments, Policies Locals, Bombers i ADF’s, en un moment en què el volum de gestions ha augmentat considerablement motivat per la integració del Cos d’Agents Rurals al 112”, afirmen els socialistes en un comunicat.

El centre de control transmissions del Cos d’Agents Rurals de les Terres de l’Ebre, adscrit a la Direcció de General dels Agent Rurals, desenvolupa una diversitat de tasques necessàries, més enllà de l’estricta gestió dels efectius del Cos d’Agents Rurals.

“Un cop més les Terres de l’Ebre patim l’abandonament de la Generalitat de Catalunya, més concretament del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, i més quan en altres indrets si que passen a tenir més personal”, ha manifestat el primer secretari del PSC, Manel de la Vega.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.