La remera ampostina Aina Cid jutament a Sandra Sánchez, Ana Pérez, Javier Pérez-Polo, David Llorente i Sarai Gascón són els guanyadors de la segona edició dels Premis Admiral a l’Esport Espanyol, guardons creats per a reconèixer i encoratjar l’esforç dels esportistes nacionals de primer nivell en la seva lluita tant per l’èxit professional com en el seu dia a dia.

El seu meritori cinquè lloc en el mundial de rem, la seva classificació per a Tòquio 2020, així com l’històric or per al rem femení espanyol en el Campionat d’Europa han representat un valor perquè Aina Cid hagi estat reconeguda com la Millor Esportista Femenina en 2019 per davant Bea Ortiz i Fátima Gálvez.

Lliurament de premis

Els Premis Admiral a l’Esport Espanyol 2019 es lliuraran en les primeres setmanes de 2020, en una data encara per confirmar, en el marc d’una cerimònia que tindrà lloc a Madrid i a la qual acudiran els premiats, a més d’altres esportistes, periodistes del sector i altres personalitats del món empresarial i social, com així expliquen des del Grup Novomatic.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.