La tapa “Reconstrucció de l’Escudella Tradicional” de BRASERIA 4 CAMINS de Ferreries, ha estat la guanyadora (en votació popular) de la sisena edició d’ A TORTOSA DE TAPES. La ruta de tapes organitzada per la Cambra de Comerç de Tortosa, amb un total de 33.000 tapes servides per part dels 16 establiments participants, i 600 menús servits per part dels 4 establiments que oferien menú.

Aquest dilluns 16 de desembre de 2019, a la seu de la Cambra de Comerç de Tortosa, ha tingut lloc l’acte de cloenda d’ A TORTOSA DE TAPES 2019 amb la presència del tinent d’alcalde de promoció econòmica, comerç i fires, noves tecnologies, agermanaments i Turisme, Sisco Pepió, Mònica (gestora de zona de Damm), Carmen Pla (de Platigot), i del president de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Faiges. Acompanyats dels principals patrocinadors i empreses col·laboradores, representants dels establiments participants, així com els guanyadors i guanyadores dels sortejos dels lots de productes lliurats pels patrocinadors.

Les tapes guanyadores de cada zona han estat:

La millor tapa del Casc Antic: “Fals caneló de pollastre amb bolets” de L’OLIVERA.
La millor tapa del Centre: “Coca d’Ànec asiàtic” de CAFETERIA BOMBÓCAFÈ.
La millor tapa del Ferreries: “Bocata de calamares” de XAPLA TAST & COCKTAIL.
La millor tapa del Temple: “Safareig mut” de LO SAFAREIG.
Menció especial d’ESTRELLA DAMM, amb obsequi d’un uniforme professional a: BRASERIA 4 CAMINS

Per finalitzar, el tinent d’alcalde de l’ajuntament de Tortosa ha fet la cloenda destacant la consolidació d’aquesta ruta de tapes organitzada per la Cambra de Comerç, i que és un dels elements dinamitzadors que fa gran la ciutat de Tortosa. Ha afegit l’interès que té l’activitat per part del sector amb la implicació i superació any rere any, agraint també l’esforç i suport del patrocinador ESTRELLA DAMM i dels col·laboradors.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.