L’arnerola cerera Teresa Pallarès Casals ha rebut aquest dilluns de mans del president de la Generalitat, Quim Torra, el diploma de Mestre Artesà divulgatiu. Aquesta distinció l’ha rebuda en l’acte de lliurament dels Premis Nacionals d’Artesania que han tingut lloc al Palau de la Generalitat. L’artesana ha estat acompanyada pel delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès.

El diploma de mestre artesà divulgatiu s’atorga a aquelles persones que, tot i no haver exercit professionalment l’ofici artesà, combinen l’excel·lència en el domini tècnic de l’ofici i les aportacions a la seva pràctica amb la capacitat de transmissió dels coneixements de l’ofici mitjançant el mestratge, la docència o qualsevol altre mitjà pedagògic per donar continuïtat a un o més oficis artesans.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.