El full de ruta de l’Agència d’Energia del Copate per als propers cinc anys, amb una setantena de projectes per a dotar el territori de recursos renovables en edificis i equipaments públics i amb el repte d’articular comunitats energètiques locals i intel·ligents que modulen i controlen esta energia neta de proximitat, és el protagonista del titular de portada i de la secció de Primera Plana de l’edició en paper número 915 del Setmanari L’EBRE.

La imatge de portada és per a la barra litoral de Buda, on s’han fet i es continuen fent aportacions de sorra que van impedir que es trenqués durant la levantada de la setmana passada, si bé es va acabar trencant igualment per un altre punt.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.