L’escolania de Montserrat oferirà un concert a la Catedral de Tortosa en motiu del quaranta aniversari de l’Agrupació de Confraries de Setmana Santa de la capital del Baix Ebre. Un dels millors cors de veu del país interpretarà diverses peces de nadal el dia de Santa Llúcia, el proper 13 de desembre a dos quarts de nou del vespre.

El preu de l’entrada serà de 15 euros i es podran adquirir al Centre d’interpretació de la Setmana Santa de Tortosa, o el mateix dia del concert a taquilla.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.