Continua en caiguda lliure l’Amposta-Lagrama dintre la Divisió d’Honor Plata i dissabte no va poder sumar davant l’Handbol Mataró que s’imposava per nou gols de diferiència amb el 26 a 17 definitiu. Era la sisena derrota consecutiva que acumulen les jugadores d’Aleksandar Sasa Jovic, que tot i així es mantenen fora de la zona de descens amb dos punts de marge respecte al Muchoticket Puchi i l’Agustinos Alacant que tanquen la taula amb només 4 punts.

Les ampostines al marge del 0-1 inicial, van anar sempre per darrera al marcador i al descans marxaven amb un 14 a 9. La falta d’efectivitat les hi va passar factura al segon temps, on només van materialitzar vuit gols un factor que estan acusant setmana rera setmana.

Diumenge a partir de les 12 del migdia rebran al pavelló d’Ampota al Leganés en un partit vital per a les opcions de permanència, en el partit que tancarà la primera volta del campionat.