El ple de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja ha aprovat les bases reguladores de subvencions municipals per als petits comerços i empreses de serveis, reformes i nova creació. Es tracta de microajuts destinats a revitalitzar les petites empreses locals, i afavorir la modernització i canvi d’imatge dels establiments. Aquesta acció de govern forma part del Pla integral de Comerç i Turisme del municipi desenvolupat per la Cambra de Comerç de Tortosa i la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament.

El plenari de la Corporació també ha aprovat el projecte d’actualització del Pla Director del Servei Municipal d’Abastament d’Aigua de Sant Jaume d’Enveja. Un projecte amb un cost de 18.150 euros i que ha estat subvencionat en un 50% per la Generalitat de Catalunya. Aquest pla director defineix la situació i l’estat de la xarxa d’aigua potable de tot el municipi i les actuacions de millora que s’hi poden anar executant.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.