L’Ajuntament de la Ràpita ha resolt becar el transport d’un total de 174 estudiants de cicles superiors i graus universitaris. Els ajuts estan dotats amb un pressupost de 33.000 euros, una quantitat que es manté respecte anteriors convocatòries. Així, cada estudiant rebrà un ajut de fins a un màxim de 300 euros que es determinarà atenent a la distància del seu centre d’estudis respecte a la ciutat de la Ràpita.

La regidoria de Joventut ha informat que de les 185 sol·licituds rebudes, 73 corresponen a joves que cursen els seus estudis a l’àrea metropolitana de Barcelona i 38 a Tarragona; que estudien a Tortosa n’hi ha 18 i 15 ho fan a Amposta. Altres destinacions dels estudiants rapitencs són Lleida, Girona, Manresa, Reus, Terol, Saragossa, Castelló o València.

Els requisits per accedir a aquests ajuts són quatre: estar matriculat en cicles formatius de grau superior, estudis universitaris o de grau en el curs 2018-2019; tenir una edat compresa entre els 18 i els 25 anys en el moment de la matrícula; haver aprovat un 50% dels crèdits matriculats; i estar empadronat a la Ràpita. En aquesta convocatòria s’havien presentat un total de 185 sol·licituds però algunes han estat denegades per què no han complert algun dels anteriors requisits.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.