L’Ajuntament de l’Aldea ha iniciat aquesta setmana l’asfaltat de diversos carrers del nucli urbà. Una de les actuacions afecta l’esplanada dels terrenys revertits de l’antiga via de tren Barcelona-València. Un cop enderrocat l’antic pont, també es procedeix a l’obertura d’un nou vial. Amb aquestes obres, a part de millorar tota aquesta zona urbana, es podrà accedir més ràpid al Centre d’Assistència Primària des de l’avinguda Catalunya.

El govern municipal també ha iniciat les obres d’asfaltat del carrer Major, en el tram comprès entre el carrer Prats i la plaça Maimó. L’alcalde Xavier Royo (Junts per l’Aldea) ha explicat que “aquest va ser un dels primers carrers que es van asfaltar al municipi, ara fa aproximadament 30 anys i el paviment ja s’havia deteriorat considerablement, per la qual cosa era necessari renovar -lo”.

L’objectiu, segons ha avançat l’alcalde, és arranjar cada any els carrers més malmesos del municipi. “Tots els anys farem actuacions als dos barris, revisant quins són els carrers més antics i quins els més deteriorats”, ha dit Royo.

L’Ajuntament també ha començat a pavimentar el camí de Burjassénia, seguint el pla de millora de camins subvencionat pel Consell Comarcal del Baix Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.