La seu de la Denominació d’Origen Protegida Oli de Terra Alta ha presentat en societat ‘L’oli Empeltre de collita avançada’. L’objectiu principal de l’acte ha estat mostrar els nous olis amb les seves característiques tant remarcades, connotacions fresques i verdes d’aquesta campanya.

La jornada ha comptat amb un acte d’apadrinament per al padrí de l’oli nou de la DOP Oli Terra Alta, aquesta campanya 2019 s’ha nomenat al Sr. Josep Sucarrats, director de la revista Cuina, on ha explicat el seu projecte de comunicació. Tot seguit la Cap del Panel Oficial d’olis verges de Catalunya ha informat de les característiques organolèptiques de l’oli empeltre de collita avançada i per concloure la jornada la Chef Montse Freixa ha comentat sobre el projecte de sommelieria de l’oli. Els ha acompanyat el director de Serveis Territorials del DARP a les Terres de l’Ebre, Ferran Grau.

L’objectiu principal ha estat posar en valor l’oli que es produeix a la zona geogràfica de la Denominació d’Origen per la seva varietat singular, l’Empeltre, única a tota la vall de l’Ebre, i singular també pel seu alt contingut polifenols. Cal transmetre a tots els agents conductors d’aquest producte: elaboradors, comercialitzadors, restauradors, sommeliers, etc. que són els millors prescriptors per oferir-ne tot el seu potencial. I, així, que tots els visitants puguin gaudir dels olis empeltre, varietat extraordinària, singular, de proximitat i de qualitat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.