El tècnic de Deltebre Rafa Flores continuarà vinculat a la Federació Espanyola d’Atletisme i serà el responsable de la preparació del esportistes de curses de muntanya al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat.

Després de l’èxit assolit en el mundial de l’Argentina amb el campionat del món en categoria masculina i el subcampionat en femenina, Rafa Flores, prepara ara una nova concentració de la selecció a les Canàries i després començarà a treballar ja al CAR  de Sant Cugat per preparar les pròximes cites internacionals.

Flores començarà a treballar també amb esportistes de categories inferiors per consolidar una base d’esportistes que garantisquen la continuïtat i l’èxit de la selecció de curses per muntanya.

Rafa Flores reconeix que guanyar el mundial de l’Argentina va ser un èxit rotund per a la selecció ja que es va viatjar amb un equip nou i jove que ningú s’esperava que pogués superar  a dos potències com són els Estats  Units i Itàlia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.