Un foc ha cremat aquest diumenge totalment un vehicle a la intersecció de l’avinguda de Catalunya amb el carrer Vinaròs de la Ràpita. Els Bombers han rebut l’avís a les 0.10 hores i hi han desplaçat dues dotacions per apagar l’incendi, les causes del qual no han transcendit.

Aquest cap de setmana, i especialment per les condicions meteorològiques protagonitzades pel fort vent, els Bombers han fet més d’una de vintena de sortides a les Terres de l’Ebre. A Tortosa han intervingut, aquest dissabte,  al carrer Teodor Gonzalez per la caiguda d’una instal·lació de llums de Nadal que ha arrossegat un cable de subministrament elèctric. Diumenge, al número 2 de l’avinguda Colom han actuat per assegurar unes peces d’onduline que es trobaven a punt de desprendre’s d’una façana

A banda del vent, aquest diumenge a Deltebre han intervingut al número 41 de l’avinguda de les Goles de l’Ebre, per apagar un foc originat en una xemeneia, i a Amposta, el d’una campana extractora, al carrer Assumpció.

Actuació dels Bombers de la Generalitat al carrer Teodor González de Tortosa per la caiguda d’una instal·lació ornamental de Nadal. Foto: Jesús Ferrando.