Després d’un encreuament de paraules pel Twitter de l’activista ebrenc amb la ‘famosa’ caporal constitucionalista dels Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya, Inma Alcolea, aquesta ha presentat una denúncia per suposades injúries i calumines contra l’aldeà Rai López.

Els fets es remunten al passat 28 d’octubre quan arran d’una denúncia presentada contra la Mosso d’Esquadra per haver proferit insults contra Carles Puigdemont. López va piular una noticia de Catalunyadiari.com informant que la justícia havia invalidat la querella presentada contra Alcolea en alegar que els insults els havia proferit la seva mare de 83 anys en trobar les xarxes socials de la seva filla obertes. A partir d’aquí aquesta notícia va tenir va córrer per les xarxes i va tindre 761 repiulades, 261 likes i 169 comentaris despectius a la figura de la Mosso d’Esquadra dels seguidors de l’activista a les xarxes.

A més, argumenta en la denúncia la funcionària pública que el propi Rai comenta que “s’ha de ser covarda, mentidera i covarda. Això demostra qui és aquesta senyora…” i afegeix que a més a més en referència a la seva persona diu “M’han dit que em demandarà la Imma Alcolea, la caporal de Mossos per dir-li covarda i mentidera per xarxes. A veure insulta al president Puigdemont obertament, al·lega que ho va escriure la seva mare de 83 anys i el demandat soc jo per injuries? Us aniré contant com va“.

Fins al moment no ha rebut notificació alguna de la denúncia presentada contra ell. Se n’ha enterat via xarxes socials arran d’una piulada que ha fet la pròpia Mossa d’Esquadra que ha adjuntat l’escrit de l’acte de concialició previ a la interposició de la querella criminal.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.