Móra d’Ebre ha celebrat este cap de setmana diverses activitats per a recollir fons per a la investigació del càncer infantil, organitzades per l’associació local Matem lo Bitxo. Els actes centrals han tingut lloc avui diumenge i s’han iniciat amb una caminada popular d’uns quatre quilòmetres de recorregut que aha aplegat unes 150 persones.

Durant tot el matí s’han celebrat diferents activitats lúdiques i festives així com tallers divulgatius a la plaça de La Democràcia de la població. A l’hora de dinar s’han repartit 600 clotxes solidàries entre els veïns de Móra d’Ebre i comarca que s’han sumat un any més a la iniciativa.

Els diners recaptats durant tot el cap de setmana es donaran a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona perquè els destini al seu equip d’investigació del càncer infantil.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.