L’incendi d’una bicicleta elèctrica que s’estava carregant ha obligat a desallotjar una trentena de veïns d’un bloc d’habitatges situat entre el passeig Joan Moreira i el passeig Ribera de Tortosa. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a les 13.29 hores i hi han desplaçat quatre dotacions al lloc del sinistre, una planta baixa d’uns 60 metres quadrats ocupada per l’empresa Serveis i Manteniment, dedicada a la venda, lloguer i reparació de maquinària de neteja industrial, i ubicada al número 5 del passeig Ribera.

El foc ha cremat la bicicleta i la instal·lació elèctrica, i els bombers l’han apagat a les 13.48 hores. El fum originat per l’incendi ha obligat a desallotjar una trentena de veïns, segons ha confirmat l’Ajuntament de Tortosa, que han pogut retornar als seus domicilis a les 14.25 hores.