Dos nous accidents de trànsit a la C-12 és el balanç del cap de setmana en aquesta via transversal de les Terres de l’Ebre. Els dos accidents han passat en el tram que transcorre pel municipi de Garcia. El més important dels dos va ser una topada en què es van veure implicat dos vehicles al punt quilomètric 68,5 amb el resultats de dos ferits lleus, que van ser traslladats a l’Hospital comarcal de Móra d’Ebre per sotmetre’s a una revisió. La via va quedar tallada en sentit Lleida mentre van actuar els serveis d’emergències i es va procedir a la retirada dels vehicles implicats.

Aquest any ja són 9 les persones que han perdut la vida a la C-12, entre Amposta i Lleida. El tram més conflictiu és el comprès entre Tortosa i Benifallet, on aquest 2019 ja es comptabilitzen vuit víctimes mortals mentre que al 2018 només se n’hi va registrar una.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.