La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, inaugura aquest dissabte a la tarda, l’edifici cultural ‘C’ a l’EMD de Campredó. Aquest equipament donarà resposta a les necessitats de la ciutadania campredonenca en matèria d’esdeveniments culturals i festius, que actualment no disposa d’espais tancats prou grans per celebrar-los.

L’edifici ‘C’ té un aforament per a 400 persones assegudes i 700 dempeus. Amb un original disseny, obra de l’estudi Area 55 Arquitectura, l’espai cultural esdevé un altre referent arquitectònic de Campredó.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.