L’Handbol Club Perelló compta amb tres equips en competició femenina l’infantil, juvenil i el màxim representant del club, el sènior de primera catalana. Potenciar la base, sobretot la línia masculina és un dels reptes, però també consolidar la femenina per assegurar el futur. D’altra banda, el sènior femení viu una temporada renovada amb nou tècnic i diversos fixatges.

L’entitat perellonenca commemorarà el proper any el trentè aniversari d’ençà la seua fundació. Quasi tres dècades de passió per l’handbol i que continua ferma. En una jornada en que els equips jugaven a casa es va la presentació oficial dels equips perellonencs. Actualment el club compta amb els equips de base, mixtes, l’infantil, juvenil i el sènior femení de primera catalana. Un dels reptes de futur és tindre també equips masculins en competició.

La temporada 2019/2020 és la del canvi, ja que hi ha nou director esportiu. També hi ha nou entrenador i una àmplia renovació de plantilla del primer equip. Amb tot el repte d’aquesta campanya és pujar de categoria, un cop s’assoleixi la permanència.

Des del club perellonenc treballen per seguir potenciant la base i una bona mostra és l’equip juvenil, vigent campió de la Copa Federació, i futures jugadores del sènior femení, referent del club.