La Policia Local d’Amposta ha denunciat un veí del municipi per possessió de 9 paranys de caça d’ocells del tipus ballesta. La tinença o la compra d’aquests paranys infringeix l’actual normativa de protecció d’animals i pot ser sancionada amb multes de fins a 3.000 euros. A més, en cas d’utilització, es comet un delicte que està castigat amb penes de presó de fins a dos anys. El denunciat va ser sorprès pels agents de la Policia Local quan es trobava en possessió d’aquestes arts prohibides al parc del Museu de les Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.