El regidor de la CUP a Móra d’Ebre Jordi Fornós ha denunciat aquest dissabte que divendres al vespre una persona vinculada a Ciutadans li va etzibar un cop de colze a la cara i que durant la passada campanya electoral de les eleccions municipals ja va patir amenaces de mort per un grup de gent, entre els quals es trobava el presumpte agressor. La CUP de Móra d’Ebre ha expressat en un comunicat tot el suport al regidor i ha condemnat els fets, que ha qualificat d’“intolerables”. “La divergència en la ideologia ens ha de fer socialment més forts, mai més dèbils. Quan s’exerceix la violència contra el que difereix ideològicament no ens queda cap altra que denunciar i combatre el feixisme”, assenyala el comunicat, que deixa clar que “no farem ni un pas enrere davant la intolerància, la violència i l’odi”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.