Aquest matí a tres quarts de nou un camió ha sortit de la via i s’ha accidentat a la carretera C-12, al terme municipal de Flix, concretament a un quilòmetre de la gasolinera Bon Àrea de la mateixa població, en direcció Lleida. Al lloc dels fets s’hi han desplaçat els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Municipal de Flix. Els cossos policials han comprovat l’estat del conductor, que ha resultat il·lès malgrat el mal estat amb la qual ha quedat la cabina del camió. | Imagina Ràdio

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.