Empat contra pronòstic del Tortosa-Ebre en el seu desplaçament al camp del Calafell (1-1) en un partit molt travat i on es van topar amb la pressió avançada d’un rival que disputava el seu primer enfrontament d’aquesta temporada, entre suspensions i ajornaments de les jornades precedents.

Tot i això, les tortosines s’avançaven al marcador en una centrada des de la banda per a Laura Tomàs que rematava en primera instància refusant la portera el perill, però caient-li el rebuitg a peus de Patri a la frontal que connectava una rematada que després de rebotar en el cos d’una rival acabava entrant al fons de la xarxa als dotze minuts de joc. No obstant, el partit seguia sense tenir un dominador clar i els atacs d’ambdós conjunts eren molt directes, sense passar pel mig del camp a la zona de construcció. Amb aquesta dinàmica arribava el gol de l’empat, en una jugada que penjaven la pilota a l’àrea i Sofia en l’intent de refús va estar prop de sorprendre a Kira que feia una gran aturada, que tot i així no va poder evitar el gol caient-li la pilota a peus de la davantera que marcava a plaer a vuit minuts del descans.

A la represa el duel seguia amb la mateixa tònica del primer temps amb un joc marcat per les inclemències del temps i el fort vent que li va impedir al conjunt ebrenc realitzar el joc al que estaven acostumades. Les ocasions van arribar amb comptagotes i el resultat va ser inamovible, cedint així els primers punts de la temporada.

En aquesta jornada les jugadores de Víctor Borja, que són quartes classificades amb set punts i un partit pendent de recuperar, tenen jornada de descans. Els separen dos punts dels tres equips que lideren la classificació: el Ribes, Bellcairenc i el Castellví de la Marca, que colideren el grup amb 9 punts. El Bellcairenc rep dissabte a partir de les cinc de la tarda al Salou, mentre el Ribes es desplaça al camp del Sant Jaume dels Domenys, diumenge a les 12 del migdia i el Castellví de la Marca viatja a Tarragona per medir-se al Tarraco a partir de les quatre de la tarda de diumenge.