El passat cap de setmana es va disputar la sisena jornada dels campionats territorials en categoria sènior, tant masculí com femení.

En el grup 1 de la competició masculina, el CB Àguiles i el CB Cantaires segueixen coliderant la classificació. Els de Santa Coloma de Queralt van vèncer a la pista del Torredembarra B, mentre que els tortosins es van imposar al Blue Monkey Tarragona CB Sant Pere i Sant Pau, que afrontava el partit sense haver conegut encara la derrota. Els homes de Clàudio César Prieto s’imposaven per 92 a 79, exhibint un gran joc en atac. La Sénia caia derrotat àmpliament a la pista del Reus Manyanet B per 70-42. El compromís entre el Torreforta C i l’Ametlla de Mar es va ajornar, mentre el Bàsquet Móra d’Ebre descansava en aquesta jornada.

En l’altre grup del campionat masculí, el CB Morell B va patir contra el CB Calafell la primera derrota de la temporada, però segueix com a primer classificat. En altres partits destacats del mateix grup, la Salle Tarragona va guanyar el CB Alcanar per 78 a 55, mentre el derbi va tenir un desenllaç apassionant superant el Rapitenc al Pitbox Amposta per tan sols dos punts de diferiència (87-85).

Finalment, en el campionat territorial sènior femení, el CB Tarragona B va vèncer el CB La Selva i colidera la classificació amb el Bàsquet L’Arboç, que no va jugar aquesta setmana. Les tarragonines i les arbocenques no han perdut cap enfrontament.

En la propera jornada els tortosins es desplacen a la pista de les Teresianes B, penúltim classificat, dissabte a partir de dos quarts de vuit del vespre, mentre l’Àguiles rep a la seua pista al Torreforta C a partir d’un quart de cinc. També en dissabte el Móra d’Ebre rebrà la visita del Constantí a partir de dos quarts de vuit, mentre la Sénia jugarà a casa davant el Salou C a partir de les 20 hores del vespre. Diumenge, l’Ametlla de Mar rebrà al Manyanet Reus B a partir de dos quarts de cinc de la tarda.

Al grup segon, nou derbi entre conjunts ebrencs aquesta propera jornada amb l’enfrontament entre el CB Alcanar i el CB Rapitenc, dissabte a partir de dos quarts de set de la tarda. Mentre el líder, CB Morell, visita a partir de dos quarts de dotze del migdia de diumenge la pista de l’invicte la Salle Tarragona, en un dels duels més destacats de la jornada. Descansa en aquesta jornada el Pitbox Amposta.