Resolta l’exhumació del dictador Francisco Franco, el setmanari repassa la història de les restes de prop de 4.000 víctimes de la Guerra Civil caigudes a l’Ebre i traslladades en caixes per ser enterrades al Valle de los Caídos, on encara hi són, moltes -sobretot les del bàndol republicà- sense identificar i algunes traslladades sense ni tan sols el consentiment dels familiars. És el tema de portada, amb titular i foto a cinc columnes, de l’edició en paper número 909 del Setmanari L’EBRE. Un dels subtítols remet a l’entrevista amb el director del banc d’ADN de la Guerra Civil, el riberenc Roger Herèdia que inclou el reportge de Primera Plana amb què obre la publicació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.