La Unió Esportiva Aldeana compta amb una desena d’equips de futbol base i el primer equip que juga a tercera catalana. Els reptes del club per aquesta temporada 2019-2020 passen per continuar inculcant valors als més petits, més enllà de la competició esportiva.

L’Estadi Municipal de la Unió de l’Aldea va canviar es va convertir durant una tarda en l’escenari per presentar tots els equips de l’Aldeana. La base compta amb 10 equips: 2 prebenjamins 3 benjamins, 2 alevins, 2 infantils i un cadet. El primer equip, que milita al grup 1 de tercera catalana, també va saltar a la gespa.

Paral·lelament a la competició, la directiva es marca el repte d’inculcar valors mitjançant el futbol. Eixamplar la base amb una formació de qualitat és un altre dels pilars.

La Unió Esportiva Aldeana és un club amb 50 anys d’història. I des del consistori subratllen la importància d’estar al costat de les entitats esportives, ja que són pedres angulars de la societat. La millora de les instal·lacions és per tant imprescindible per fer créixer al municipi.

El primer equip viu un inici de temporada dolça, ja que forma part del grup capdavanter de la categoria, és quint amb 17 punts.