Aquesta nit s’ha produït un nou acte vandàlic a un edifici municipal: el trencament amb objecte contundent d’un vidre de la porta de l’Ajuntament. De la mateixa manera que es van trencar els vidres del Centre d’Atenció Primària, de la Biblioteca Francesc Balagué o del vehicle particular d’un agent de la Policia local de Sant Jaume d’Enveja. I ha estat aquesta mateixa policia qui ha detingut a O.D.G. mitjançant un dispositiu especial dissenyat específicament per acabar amb aquesta onada d’actes vandàlics.

El dispositiu ha comportat l’esforç i dedicació de tots els membres de la Policia local del municipi, a les hores que es portaven a terme els esmentats actes per tal de controlar de manera exhaustiva tots els edificis de la localitat. Cal tenir present que el detingut no actuava sol; comptava amb la col·laboració de diversos nois del poble que també han estat identificats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.