El CF Ebre Escola Esportiva va presentar dissabte els dinou equips amb què compta enguany l’entitat tortosina, que suma gairebé els 300 esportistes repartits entre els diferents conjunts competint a les lligues organitzades per la FCF i el Consell Esportiu del Baix Ebre. L’entitat de Tortosa ha fet història enguany estrenant categoria amb el seu primer equip (Tercera Catalana) i disposant per primera vegada en la seua història d’un equip filial que competix a la Quarta Catalana.

A l’acte hi van assistir la representant Territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre i regidora de l’Ajuntament de Tortosa, Cinta Espuny; i el delegat de la FCF, Miquel Piñol.

Una de les novetats d’enguany, juntament a la creació del filial, és la inscripció d’un equip en categoria aleví femení de segona divisió. En la majoria dels casos s’inicien just ara en la pràctica del futbol, com així ho reconeix el president de l’Ebre Escola Jordi Garcia, que explica “la idea de crear un equip aleví femení va sorgir fa dos temporades. La temporada passada ens hi vam posar massa tard i no vam ser a temps de fer l’equip, però esta temporada vam posar-nos a treballar molt aviat i finalment ho hem aconseguit”.