Font: Setmanari l’Ebre

Amb una exhibició de salt de perxa i un vermut electrònic, la UA Montsià va efectuar la presentació oficial de la temporada 2019/20, només unes hores després d’haver rebut el guardó com a millor entitat, en la Gala de l’Esport Ampostí. El club afronta una altra campanya buscant seguir la línia ascendent de les darreres temporades. Actualment compta amb un total de 350 socis i 220 atletes. Pau Cecília continua sent el director tècnic, amb un grup d’entrenadors amb Enric Obiol, Sergi Tomàs, Llorenç Sales, Jonatan Gilabert i Josep Benito, recolzats pels tècnics en pràctiques Andrea Sabou, Marta Barbosa, Alex Renales i Néstor Altaba.

En l’acte de presentació van intervenir l’alcalde de la ciutat Adam Tomàs i el regidor d’Esports Marc Fornós, i segons Pau Cecília els objectius en l’apartat esportiu són consolidar els resultats obtinguts “volem mantindre la participació de nombrosos atletes en tots els campionats, i els excel·lents resultats aconseguits, amb l’obtenció de medalles, tant a nivell estatal com internacional”, tambè confia en el creixement del club a nivell social “volem incrementar el nombre de socis, l’organització d’esdeveniments i augmentar encara més la vinculació dels atletes i les famílies amb l’entitat”.

A la UA Montsià estan molt il·lusionats amb els projectes de futur, sobretot el que fa referència a la col·laboració de l’Ajuntament de millora de la pista d’atletisme “l’alcalde s’ha compromès que, a més de millorar l’estat de la pista, es construirà un espai cobert per a la pràctica d’entrenaments i competicions d’atletisme”.

Un altre dels projectes encetats és el que es va presentar el mateix cap de setmana ‘Sales 2000, la il·lusió d’un territori’, amb l’objectiu que el seu atleta i tècnic prepare amb més garanties la classificació per a Tòquio.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.