El ple de l’Ajuntament de Deltebre ha deixat sense efecte l’aprovació inicial del reglament de participació ciutadana que va aprovar-se en l’anterior legislatura. El document ha estat en exposició pública i després d’haver rebut més d’una vintena d’al·legacions -la majoria per part de la CUP-, el govern d’Enlairem Deltebre ha decidit deixar damunt la taula i repensar este document, ja que creuen que el resultat de tot el procés ha estat un document feixuc, difícil de comprendre per a la ciutadania i de difícil aplicació.

El portaveu d’ERC-Més Deltebre, Joan Alginet, va agrair “l’honestedat” del govern en admetre que el document no havia sortit com es volia i que calia començar-lo de nou.

Malgrat deixar damunt la taula el reglament de participació ciutadana, el Ple va donar llum verda a l’annex III del document i que fa referència al reglament del Consell Municipal de Dones de Deltebre que té com a objectiu treballar per implementar les mesures que preveu el Pla de Polítiques de Dones de Deltebre.

Cal afegir que el Ple d’octubre també va aprovar la moció del grup d’ERC que insta a les companyies elèctriques a la retirada progressiva de les línies de mitja i alta tensió del municipi a cost zero pels veïns i veïnes de Deltebre. La moció es va aprovar després de realitzar canvis en el redactat per especificar que ha de ser la companyia elèctrica qui ha d’assumir el cost econòmic.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.