L’Institut de l’Ebre ha celebrat aquest dissabte el seu 90è aniversari amb un acte presidit pel conseller d’Educació de la Generalitat, Josep Bargalló, i amb la presència de la comunitat educativa vinculada aquest centre d’ensenyament de Tortosa.

Segons Josep Bargalló, el nivell de la formació professional a Catalunya és molt elevat i n’és un clar exemple l’Institut de l’Ebre de Tortosa, que s’ha convertit en un centre de referència al país. No obstant això, el director de l’Institut de l’Ebre, Armand Pons, va aprofitar l’acte de celebració dels 90 anys per reclamar al govern català més recursos econòmics per al centre.

L’Institut ja fa gairebé 20 anys que forma part del programa de Qualitat i millora contínua i des de l’any 2000 està certificat en la norma ISO 9001/2000, que l’acredita com a centre de qualitat en l’ensenyament i en la gestió de centres. A més, des del 2015 té la certificació d’Escola Verda. Actualment, aquest institut té 1.300 alumnes i 120 docents, i ofereix un total de 26 titulacions professionals, 12 de grau mitjà i 14 de grau superior.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.