L’expedició del CD Castelló, que jugava aquest diumenge al migdia en el camp del Prat on s’ha imposat per 0 gols a 1, s’havia vist implicat ahir pel tall de l’AP-7 a l’altura de l’Ampolla.

Així, l’autocar ha estat retingut durant prop d’un quart d’hora en la tarda d’aquest dissabte per culpa del tall de la carretera per part d’un grup de persones. En vista que persistia el tall, l’autocar va fer marxa enrere per a recórrer uns 200 metres i prendre la sortida de l’autopista a Amposta.

L’expedició va fer al voltant de 10 quilòmetres per la N-340, per a tornar a prendre la marxa per l’autopista entrant per l’Aldea i prosseguir el trajecte fins a la ciutat comptal on ha disputat el partit sense problemes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.