Aquest dijous, al voltant de les vuit del matí, s’ha restablert la circulació a l’autopista l’A-7 al Montsià i la C-12 a la Ribera d’Ebre, un cop han acabat els talls de via convocats pels Comitès de Defensa de la República (CDR). Al voltant de les cinc del matí, s’ha tallat la C-12 a Garcia amb la crema de diversos pneumàtics, i a Ulldecona i Freginals diversos manifestants han interromput el trànsit rodat a l’autopista AP-7. A Ulldecona, en sentit Barcelona, i a Freginals, en sentit València.

D’altra banda, a Flix, uns desconeguts han cremat dos contenidors al mig del tram de la C-12 que passa per dins el nucli urbà, davant del bar Lo Pont.

L’alcalde de Flix, Francesc Barbero (ERC), Francesc Barbero, a través de twitter ha qualificat la crema d’aquests contenidors com “una actuació lamentable que només perjudicarà els veïns que els utilitzen”.