L’Ajuntament de Santa Bàrbara ha retirat avui de la façana de l’edifici consistorial la pancarta que defensa les festes amb bous en compliment d’un requeriment efectuat per la Junta Electoral de Zona. Aquesta administració electoral considera que la pancarta “compromet la neutralitat política” i no pot col·locar-se en un edifici de titularitat pública, i argumenta aquesta decisió amb el fet que a les eleccions generals del 10 de novembre concorre el PACMA, partit animalista que està en contra de la celebració d’aquests tipus d’espectacles. La Junta Electoral s’ha pronunciat en aquest sentit arran d’una consulta formulada per la regidora de Festes de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, Laia Pla Coto.

La pancarta es va penjar aquest dimecres passat al balcó de l’edifici de l’ajuntament i s’hi podia llegir: ‘Respecte per la festa, cultura i tradició. Sí als bous”.

Foto: La Plana Ràdio