La Penya Ciclista Ribera d’Ebre, va organitzar diumenge la 34a Pujada a Cardó. La prova va tenir lloc entre Rasquera i el balneari de Cardó, amb un recorregut de nou quilòmetres de distància.

Foto: Podi femení de la 34a. Pujada a Cardó (Penya Ciclista Ribera d’Ebre)

Carles Juncosa va ser el més ràpid en cobrir el trajecte amb un temps de divuit minuts i cinquanta-sis segons, completant el podi Salvador Trias amb un crono de dinou minuts i trenta-un segons, mentre que en tercera posició entrava Miquel Aros amb un temps de vint minuts i un segon. Era el tercer cop que Juncosa es proclamava vencedor d’aquesta prova, després de ser el més ràpid a les curses del 2014 i 2015. El vent que va bufar durant la matinal de diumenge li va impedir baixar el seu millor registre. En la disciplina femenina Fina Casas va ser la més ràpida enregistrant un temps de vint-i-cinc minuts i vint-i-tres segons. A més de dos minuts de distància entrava Júlia Borràs, mentre Úrsula Fernández quedava tercera i completava el podi.

Foto: Podi masculí de la 34a. Pujada a Cardó (Penya Ciclista Ribera d’Ebre)

En BTT el guanyador va ser Joel Escribà amb vint-i-tres minuts i cinquanta-dos segons, entrant a gairebé tres minuts de temps respecta al guanyador Joan Gallego i en tercera posició Carlos Campos que completava el podi.