Arran dels serveis que té establerts per a combatre els robatoris i furts a la província, la Guàrdia Civil ha detingut a dues persones com a possibles autors de 4 delictes de robatori a l’interior d’un domicili d’Alcalá de Xivert (Castelló).

La Guàrdia Civil va tenir coneixement mitjançant la denúncia d’una dona d’avançada edat, que autors desconeguts havien accedit a l’interior del seu domicili en diverses ocasions, sostraient-li diners en efectiu. Així mateix, la perjudicada va informar que en dues de les ocasions els fets es van produir en hores nocturnes mentre dormia, no podent especificar la forma d’accés a l’habitatge.

Els Guàrdies Civils van iniciar una ràpida i eficient recerca, per a la localització de proves amb la finalitat de situar el punt d’accés a l’interior de l’immoble, ja que en les diferents inspeccions oculars no es va observar res forçat que pogués indicar la manera d’accés a l’habitatge.

Per tals motius la col·laboració veïnal va ser fonamental per a dirigir les perquisicions cap a un familiar de la perjudicada, els efectius de la Guàrdia Civil van iniciar una seriï recerques mes tècniques després de totes les evidències recaptades, procedint a la identificació, localització i detenció de dos homes de 29 i 31 anys coneguts delinqüents de la localitat amb multitud antecedents de robatori i furt, sent un d’ells familiar de la perjudicada, com a suposats autors de 4 delictes de robatori amb força interior habitatge, mitjançant el mètode de clau falsa i amb habitants en el seu interior. Els detinguts, juntament amb les diligències instruïdes, han estat posats a la disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 3 de Vinaròs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.