Ahir dilluns a primera hora del matí, va aparéixer mort un jove senegalés d’uns 25 o 30 anys d’edat. La Policia Local de Vinaròs va rebre l’avís a primera hora del matí i van ser els primers a arribar a la pineda del parc Galisteo del Fora Forat, darrere de l’estructura dels Llimbs.

Mentre que aquesta passada matinada de dimarts 1 d’octubre, ha mort un home d’uns 40 anys de nacionalitat marroquina, en el seu domicili del carrer Les Ànimes, també de Vinaròs, que de moment encara es desconeixen les causes de la defunció.

Fins a aquest domicili ha acudit la SAMU, que res ha pogut fer per la seua vida. Només el forense ha certificat la seva defunció.

La Guàrdia Civil de Vinaròs s’ha fet càrrec de totes dues actuacions, i aquests cossos han sigut traslladats a l’Institut Anatòmic Forense de Castelló, per la funerària de guàrdia, on se’ls ha practicat l’autòpsia que determinarà la mort de tots dos homes, atés que res tenen a veure entre ells.

Font: Diari del Maestrat

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.