El passat dimarts 24, el president de l’Ebre Escola Esportiva, Jordi Garcia, i el president de l’Atelisme Terres de l’Ebre, Pau Galiana, varen fer entrega al delegat Afanoc Tarragona, Miquel Javaloy, del xec amb els diners recaptats per la venda de gorres, i la rifa que es va realitzar durant la jornada Implica’t amb els xiquets amb Càncer, que es va celebrar el passat 8 de Juny a Tortosa.

Aquesta jornada va consistir amb la caminada/cursa popular “Mai Caminaràs sol”, i un Torneig Solidari de futbol que es va realitzar durant tot el dia, amb algunes actuacions musicals. El total de diners recaptats que aquest any va ser de 4.738 €, que es destinarà a La Casa dels Xuclis que AFANOC té a Barcelona i que serveix perquè les famílies de les xiquetes i xiquets amb aquesta malaltia i que vénen de fora de l’àrea Metropolitana, tinguin un lloc on allotjar-se, mentre duri el tractament o tractaments.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.