Gran partit de l’Amposta “Lagrama” al seu primer partit de la present temporada al pavelló d’esports d’Amposta. El rival, el Balonmano Castellón, recentment descendit de “liga guerreras Iberdrola”, i clar candidat per ser campió i poder jugar la fase d’ascens per retornar a la màxima categoria de l’handbol Estatal.

El renovat conjunt ampostí, entrenat aquest any per Aleksandar Sasa Jovic, ha disputat un gran partit, on ha hagut d’atacar una gairebé constant defensa 3-3 de les visitants. Al descans s’arribaria amb el resultat d’11-15 favorable al Castelló. A la segona meitat l’Amposta “Lagrama” a estat més ordenat en defensa i efectiu en atac.

Quan faltaven deu minuts per finalitzar l’encontre, 20-25 favorable a les visitants reflectia el lluminós del municipal. Molt de compromís, sofriment i valentia per part de tot el conjunt ampostí que aconseguien un parcial de 7-2 per arribar al resultat final de 27-27.

Cal destacar el dia d’avui les intervencions a la porteria de Noèlia, la capacitat anotadora de Georgina Vila, Joana Rieres, Gemma Gàlvez, Judit Tortajada, i la gran defensa de Sara Alonso i Jèssica Bertomeu.

El pròxim partit portarà a les ampostines a disputar el primer partit a terres catalanaes, el dissabte dia 28 a partir de les 19.30 hores, davant la Roca.