L’Obra Social “la Caixa” i Creu Roja Alcanar han signat un conveni de col·laboració per tal de distribuir productes d’higiene familiar, durant el present 2019-2020. En concret, la directora de l’oficina de CaixaBank a Alcanar, Núria Ginovart i la presidenta de Creu Roja Alcanar, Felicidad Beltran, han signat aquest conveni per desenvolupar el projecte que es realitzarà a tot el nostre municipi. Ambdues representants han valorat molt positivament la iniciativa per ajudar als col·lectius en risc d’exclusió social amb aquests kits.

L’acció solidària va adreçada als col·lectius de població més vulnerables, els quals tenen grans dificultats per assumir les càrregues econòmiques i familiars. Els productes cobreixen les necessitats bàsiques higièniques i de consum mínim de les persones que pateixen els efectes de la crisi. Els ajuts tenen com a objectiu donar sortida de manera puntual a les necessitats bàsiques de totes aquelles persones que passen per dificultats arran de la crisi econòmica, que #EncaraNo hem superat de tot.

Per dur a terme aquest projecte, la Creu Roja Alcanar treballa en xarxa amb la Regidoria d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament d’Alcanar, amb l’objectiu de promure la dignificació dels col·lectius atesos i comptant, bàsicament, amb el voluntariat de la nostra entitat.

Els col·lectius que Creu Roja considera més vulnerables estan formats majoritàriament per famílies amb la major part de membres a l’atur, que no poden fer front a les seves càrregues econòmiques habituals.

Humanitat Imparcialitat Neutralitat Independència Voluntariat Unitat Universalitat Segons les necessitats i a qui vagin dirigits aquests lots, estaran formats per articles tan diversos com bolquers, higiene de la llar, higiene familiar (dona, home i nado).

Des de Creu Roja Alcanar volem agrair a l’Obra Social “la Caixa” la seva col·laboració i per continuar ajudant a aquest projecte perquè es continuï duent a terme al nostre municipi. Així com també, a tots els socis, voluntaris i persones que formen aquesta entitat.

Redacció: J.Ferrando

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.