La Crida Nacional per la República ha convocat els seus associats i adherits de Tortosa a la primera assemblea, que se celebrarà el 24 de setembre al Centre Cívic de Ferreries. En el decurs de la reunió, que s’iniciarà a les 19.00 hores, la membre del Govern de la Crida Nacional, l’aldeana Irene Negre presentarà els membres de la Coordinadora de Tortosa. Posteriorment, es pronunciaran quatre xerrades informatives sobre el Consell per la República, la Crida Nacional per la República, el Debat Constituent i l’Assemblea Nacional de Catalunya, que aniran a càrrec de Jordi Romeva, Pep Andreu, Susanna Lizárraga i Joaquim Vallés.

Impulsada pels presidents de la Generalitat, Carles Puigdemont i Quim Torra, i pel president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez -actualment empresonat-, la Crida Nacional per la República és un moviment polític organitzat que aplega la ciutadania que comparteix l’objectiu de proclamar la República catalana mitjançant mètodes exclusivament pacífics i democràtics.

Redacció: J.J.C.