Aquest matí de divendres 13 de setembre, l’alcalde de Roquetes, Paco Gas, el regidor d’Esports i Obres Públiques, Ivan Garcia i la regidora d’Urbanisme, Núria Altadill, han realitzat una visita les obres que s’estan portant a terme a la zona esportiva municipal.

Les obres consisteixen en la remodelació dels vestidors i accessos del camp de futbol de gespa natural, pressupostades en 63.295,41€, i en el tancament perimetral de tota la zona esportiva amb la col·locació d’una tanca, amb un cost de 58.227,74€, amb l’objectiu d’evitar possibles actuacions vandàliques.

Foto: Roquetes Comunicació

El regidor d’Esports i Obres Públiques, Ivan Garcia, ha explicat que aquestes actuacions formen part del conjunt d’obres econòmicament sostenibles que es porten a terme amb el superàvit obtingut l’any 2017.

Aquests treballs corresponent a la segona fase de les obres de millora de la zona esportiva municipal, després que l’any passat es construís en la primera fase, el camp de gespa artificial amb una inversió de 34.206,43€.

L’any vinent està previst acabar la reforma integral de tota la zona esportiva amb la construcció d’un camp de Vòlei platja i la remodelació de l’edifici de les piscines, entre altres actuacions que s’estan acabant de gestionar.

Font: Roquetes Comunicació

Redacció: F.T.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.