Els serveis d’emergències han rebut l’avís a les dues de la matinada, de l’ensorrament d’una façana al número 43 del carrer Murada de Baix del municipi d’Ulldecona al Montsià aquesta passada matinada. S’hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya i han revisat l’estructura de l’edifici per assegurar-se que no hi hauria cap nou esfondrament.

Més tard, la casa ha quedat en mans dels tècnics municipals que en els propers dies decidiran quina és la millor manera de procedir per assegurar la seguretat de la casa.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.