El Departament de Territori i Sostenibilitat millorarà a partir d’aquest dijous, 12 de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar, el servei de bus entre les poblacions de Falset i Móra d’Ebre per millorar la mobilitat dels estudiants d’institut. Concretament, es crea una nova expedició que sortirà de la capital del Priorat a les 7.30 h i arribarà a l’IES Julio Antonio de Móra d’Ebre a les 8.17 h, abans de l’inici de les classes. A més, totes les expedicions que surtin des de Falset cap a Móra tindran parada al mateix institut.

En sentit contrari, es crea una expedició que surt de la parada Móra d’Ebre-Hospital a les 8.15 h i arriba a les 8:48 h a l’IES Priorat de Falset.

Redacció: F.T.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.